×
KERESÉS
EveryStudent.hu
Válaszok az élet nagy kérdéseire
Az élet kérdései

Szorongás és csakra-gyógyítás

Egy komoly szorongást és depressziót átélt hölgy vallomása…

WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More PDF

Rachel Fatyanov

A főiskolai éveim alatt és közvetlenül utána magányos, depressziós, rosszkedvű voltam és egyre inkább szorongóvá váltam.

Amikor úgy éreztem, hogy vége, elértem az érzelmi szenvedés határát, számtalan önsegítő cikket olvastam a boldogságról, a buddhizmusról/zenről, a jógáról, sőt, belekóstoltam a New Age-be és az okkult gyakorlatokba is – könyveket és napi horoszkópokat olvastam, médiumokat és tenyérjósokat látogattam, meditációval és kristályenergia- gyógyítással kezdtem el foglalkozni.

Csak egyetlen kérdésre kerestem a választ, ahogy sokan mások is: „Mit kezdjek az életemmel?!”

Mindvégig hittem abban, hogy Isten létezik, de sokkal könnyebbnek éreztem, hogy az ÚR nevét az „Univerzum" elnevezésre cseréljem.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor közel kétszáz dollárt fizettem egy online csakra-gyógyító tanfolyamért, amely örökké tartó boldogságot ÍGÉRT. Egyedül ültem a szobámban a számítógép előtt, és kétségbeesetten vártam a bevezető szemináriumot, amit „nem hagyhattam ki", mivel élő adásban ment.

Elkezdődött a tíz másodperces visszaszámlálás, és hirtelen, nagyon tisztán hallottam a szívemben: „Nincs erre szükséged, kapcsold ki a számítógépedet.” Végül az utolsó néhány másodpercben lecsuktam a laptopot.

„Akkor most mi legyen?” – kérdeztem magamtól. Az elkövetkező pár napban sok kinyilatkoztatás érkezett, melynek lényege az volt, hogy egyetlen ember által létrehozott tanfolyamon sem fogom megtalálni azt a boldogságot és gyógyulást, amire szükségem van, mivel az Istentől származik, ingyenes és örökkévaló !

Rábukkantam az everystudent.com weboldalra, miközben Jézus nevére kerestem a Google keresőjében. Jézus neve persze nem volt új a számomra, de kíváncsivá váltam rá, hogy ki volt ő valójában, és mi teszi Őt a keresztény hit sarokkövévé.

Most először értettem meg, mit is ígér Jézus, és erős késztetést éreztem, hogy kapcsolatba kerüljek Vele. Nagyon izgatott voltam: tudtam, hogy a gyógyulás és a boldogság utáni kétségbeesett keresésem ezennel véget ért, mert az Ő szeretete betölt engem.

Ekkor térdre borultam, és elmondtam egy imát az üdvösségemért.

Miután beengedtem Őt az életembe, azonnal pozitív változás indult el és Isten azóta is munkálkodik az életem minden területén.

Utólag visszagondolva, hogy annak idején miért is kezdem el érdeklődni a New Age és az okkult gyakorlatok iránt, arra jutottam, hogy a rejtett tudás, a bölcsesség, a minden kérdésemre adott azonnali válasz és az életvezetési útmutatás iránti éhségem vezérelt. Mint sokan mások, én is csak azt akartam, hogy úgy érezzem, én irányítok, és persze hogy célt találjak az életemben.

Amióta megismertem Istent Jézus Krisztuson keresztül, rájöttem, hogy Ő már kinyilatkoztatott nekünk mindent, amit tudnunk kell, és ez benne van az Ő Igéjében – a Bibliában.

Szeretnélek figyelmeztetni, hogy senki ne tévesszen meg, aki azt állítja magáról, hogy képes felfedni előtted az ismeretlent a jövőddel kapcsolatban! Én magam is beleestem az „Univerzum” imádatának csapdájába, amíg meg nem ismertem az Univerzum Teremtőjét – azt, aki a csillagokat, a napot és a holdat is az égre helyezte.

Bárki számára, aki ugyanazt a kérdést próbálja megválaszolni, mint én: „Mit kezdjek az életemmel?", a válasz egyszerű. Nincs más dolgunk, mint Jézust keresni és őt követni.

Minden más a helyére kerül. Ma már nem tudom elképzelni az életemet Isten nélkül – Ő az én mennyei Atyám, aki kielégíti minden szükségletemet; vigasztaló, aki meghallja minden kiáltásomat; szószóló, aki megvívja harcaimat; bölcs barát, aki minden lépésemet irányítja, és még ennél is sokkal több…

 Hogyan lehet megismerni Istent…
 Van egy kérdésem vagy megjegyzésem…

OSZD MEG MÁSOKKAL:
WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More