×
KERESÉS
EveryStudent.hu
Válaszok az élet nagy kérdéseire

Rólunk

Az EveryStudent.hu egy biztonságos hely, ahol senki sem nevet ki, ha kérdéseid vannak az életről, vagy arról, hogy milyen lehet megismerni Istent.

  • Tiszteletben tartjuk a személyes szférádat. Használunk ún. sütiket (“cookie”), de a legtöbb weboldallal ellentétben nem fogunk az interneten keresztül kasul üldözni, ha valaha meglátogattad az oldalunkat. Szóval, örömmel látunk az EveryStudent.hu oldalon - akár egyetlen alkalommal - és ha nem szeretnéd, sosem fogsz többet hallani felőlünk.

  • Nem mutatunk más oldalakról szóló reklámokat az oldalon.

  • Nyugodtan feliratkozhatsz bármelyik ingyenes email sorozatunkra. Nem adjuk át (és főleg nem adjuk el) az email címedet másoknak.

A lényeg: szeretnénk, ha az élet nagy kérdéseit és az Istennel kapcsolatos témákat úgy tudnád felfedezni magadnak, hogy az irányítás a te kezedben maradjon, nem a miénkben. Minden cikk és video ebben a szemléletben van megfogalmazva, hogy azzal tölthesd az idődet, ami téged érdekel.

Az EveryStudent.hu oldal átgondolt válaszokat ad azokra a kérdésekre, amelyek sok ember fejében megfordulnak Istenről és a vele való kapcsolatról. Az oldalon sok szerző cikkét olvashatod, közülük sokan doktori címmel rendelkeznek a saját kutatási területükön.

Hiszünk abban, hogy az embereknek fontos és legitim kérdésik vannak – megérdemlik tehát, hogy őszinte és tényszerű válaszokat kapjanak, manipuláció vagy erőszakoskodás nélkül. Túl sokaknak vannak rossz tapasztalataik vallási kérdésekben különböző sarlatánokkal vagy olyan emberekkel/szervezetekkel, akiknek a célja az anyagi hasznszerzés. (Ez az egyik oka annak, hogy az EveryStudent.hu oldalon nem árulunk semmit, és nem helyezünk el reklámokat.)

Néhány kérdés, amelyekre az Everystudent.hu oldalon válaszokat olvashatsz:

Az EveryStudent.hu oldalon felteheted a téged személyesen érdeklő kérdéseket, és emailben választ is kaphatsz rájuk – nem egyfajta tucatválaszt, hanem átgondolt, személyes reakciót egy másik embertől.

EAz EveryStudent.hu nemzetközi oldala, az Everystudent.com 2000-ben indult el, jelenleg 45 nyelven elérhető. Naponta több mint 60.000 látogatónk van. Az oldal segítségével világszerte több százezer ember kezdett személyes kapcsolatot Istennel.

A nemzetközi EveryStudent.com oldal alapítója és jelenlegi vezetője korábban ateista volt most egy non-profit keresztény szervezet, a Cru (Magyarországon FÉK/Timóteus Társaság) munkatársa. A Cru egy nemzetközi felekezetközi keresztény szervezet, amely nem egyház, viszont nagyon sok egyházzal van partneri kapcsolata. A célja, hogy segítsen az embereknek személyes kapcsolatba kerülni Istennel. Ha szeretnéd megismerni a tételes, hivatalos “hitvallásunkat”, szívesen elküldjük neked emailben.

Ha szeretnéd elolvasni a szervezetünk Adatvédelmi Szabályzatát, ide kattintva megteheted. (Megjegyzés: jó, ha tudod, hogy mivel ez egy jóval komplexebb szervezetre vonatkozik, ezért maga a szabályzat is jóval összetettebb, mint amire az EveryStudent.hu oldalnak önmagában szüksége lenne.)

Reméljük, hogy fontolóra veszed, hogy megismerd Istent és az irántad való szeretetét! Véleményünk szerint nincs semmi, ami annyira be tudná tölteni az emberi szív és lélek sóvárgását, mint az Istennel való személyes kapcsolat.


OSZD MEG MÁSOKKAL:
WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More