Rólunk

Az everystudent.hu egy olyan hely, ahol senki sem nevet ki, ha kérdéseid vannak az életről, vagy arról, hogy milyen lehet megismerni Istent.

A weboldalon cikkeket, igaz történeteket, illetve kérdéseket és válaszokat találsz Istennel kapcsolatban. Bármilyen kérdésed van, nyugodtan megírhatod nekünk! Mindenkinek megpróbálunk személyesen válaszolni a feltett kérdéseire. Szeretnénk segíteni felismerni, hogy Isten személyes kapcsolatot szeretne mindenkivel, és megmutatni, hogy akár már ma meg lehet ismerkedni Vele.

Ezt a weboldalt a FÉK - egy "felekezetek közötti" keresztény szervezet - üzemelteti. A FÉK diákszervezet megtalálható az ország több egyetemén és főiskoláján, illetve kétszáznál több másik országban is. Ha szeretnéd megismerni a FÉK (Fiatalok az Élet Küszöbén) tételes, hivatalos “hitvallását”, illetve kapcsolatát más keresztény szervezetekkel vagy egyházakkal, szívesen elküldjük neked a választ emailben!

Reméljük, hogy fontolóra veszed, hogy megismerd Istent és az irántad való szeretetét! Véleményünk szerint nincs semmi, ami annyira be tudná tölteni az emberi szív és lélek sóvárgását, mint az Istennel való személyes kapcsolat.MEGOSZTOM:  

TOP